Herleid jouw administratie tot een minimum

Kun jij geen Excel lijst meer zien? Of stond jouw mailbox nog vol met wijzigingen, overdrachten of annuleringen in die laatste week van het event?
NU NIET MEER!
De inschrijfmodule van SQM Time regelt het allemaal. Vanaf start van de inschrijvingen tot de start van de wedstrijd!

VOLLEDIG GEPROGRAMMEERD NAAR UW WENSEN

Wij programmeren het volledige inschrijfformulier zodat u geen omkijken heeft. En de deelnemer beheert zijn inschrijving alleen zover u dit wilt. . We lopen het volledige inschrijfformulier met jullie door en vullen dit aan waar nodig.

Toch zelf de controle in de hand?

Elke organisatie krijgt een persoonlijke backoffice. Hier kunt u alle data en statestieken bekijken van uw evenement(en) en ook van het verleden.
Alles staat al voorgeprogrammeerd. Maar wilt u toch graag iets aanpassen kunt u dit ook zelf.
Moet niet, mag wel πŸ˜‰

DIT ZIJN (BIJNA) ALLE MOGELIJKHEDEN

Wij zitten niet stil en blijven doorontwikkelen in onze software. Heb jij nog wensen die niet tussen de mogelijkheden staat? Laat het ons weten!

Onderstaande mogelijkheden zitten o.a. verwerkt in ons inschrijfsoftware en alles mogen jullie gebruiken:

βœ… MEERDERE TALEN – inschrijven kan in 3 talen , Nederlands, Frans en Engels en de backend is ook in deze 3 talen beschikbaar

βœ… DEELNEMERS WIJZIGEN / ANNULEREN ZELF – via hun SQM account kunnen deelnemers zelf hun inschrijvingen aanpassen, afstand veranderen, hun inschrijving verkopen of gratis aan iemand anders toewijzen. Dit gebeurt automatisch zonder inmenging van de organisator.
Ook annuleren kunnen deelnemers zelf met directe terugbetaling. Uiteraard met de voorwaarden/condities van de organisator.

βœ… WACHTLIJSTEN – configureer deze per event of per afstand. Indien er later opnieuw plaatsen vrijkomen kan je makkelijk iedereen activeren / verwittigen.

βœ… EARLY BIRD TARIEVEN – configureer deze per aantal of per periode. Tevens kan je kiezen of deze gelden op heel het event of enkel per afstand.

βœ… VERBERGEN VERWERKINGSKOST – Afficheer een all-in prijs of laat een kleinere verwerkingskost zien

βœ… QR CODES GENEREN – te gebruiken naar keuze voor alle opties , inscannen met smartphone en valideren mogelijk. Ideaal voor toegangscontrole.

βœ… ONLINE AANWEZIGHEIDSLIJST – voor events zonder borstnummer kan je deze gebruiken en iedereen die komt opdagen markeren als aanwezig. Dit kan op meerdere toestellen ( smartphone / tablet / computer ) tegelijk.

βœ… KORTINGSCODES – maak zelf jouw eigen codes aan. Kortingen met vaste bedrag of procentueel. Bepaal periode en aantal. Nadien kanje kijken wie deze gebruikt heeft in een lijst.

βœ… DEELNEMERSLIJSTEN – bepaal zelf welke info of opties je laat zien in deze lijst.

βœ… STARTWAVES – gebruik van startwaves als optie of suboptie.

βœ… MAILING MODULE – Ingebouwd zit een mailing module om race briefings en marketing mails te sturen. Deze is steeds up to date verbonden met de database en werkt via een zeer uitgebreide filter en targeting. Gedaan met export en import naar mailchimp of dergelijk. Deze is GRATIS terwijl andere mailingsprogramma’s geld kosten. Mogelijkheid tot opslaan templates, verschillende talen, volledig GDPR in orde. Je kan via variabelen alle gemaakte keuzes van de deelnemers gaan implementeren. Je hebt oneindig veel target mogelijkheden.

βœ… DEELNEMER FACTURATIE – Deelnemers kunnen zelf hun facturen gaan generen en downloaden met de juiste BTW tarieven erop en jouw bedrijfsgegevens. Enkel indien ze een geldig BTW nummer hebben

βœ… ACTI+ ANNULERING VERZEKERING – Als organisator kan je gebruik maken van de ACTI+ een product van SQM. Dit laat de deelnemers toe om te annuleren tot 24u voor het event mits opladen van doktersbewijs. Als organisator behou je steeds 100% van het het inschrijvingsgeld. Kostprijs, die de deelnemer betaalt, van ACTI+ bedraagt afhankelijk van de datum van inschrijving tussen de 7 en 3 %.

βœ… GROEPSINSCHRIJVING – Voor bedrijven hebben we een zeer goed module, waarbij de verantwoordelijk mensen kan inschrijven of mensen zelf via een code kan laten inschrijven zonder te betalen. De verantwoordelijk kan de optie(s) selecteren die zijn deelnemers mogen kiezen. Wanneer alles klaar is kan hij/zij de factuur genereren en alles in 1 keer betalen via een betaallink binnen de afgesproken termijn, welke jij als organisator bepaalt. Je kan kiezen om deze te activeren voor enkel bedrijven ( met BTW nummer ) of voor iedereen.

βœ… THIRD PARTY OPTIES VERKOPEN – Je kan optie(s) ( al dan niet van een 3de partij ) te koop aanbieden op meerdere events tegelijk. Bv een T-shirt of Sportvoedingspakket. Wanneer mensen dit aankopen, dan krijgt de verkoper onmiddellijk een mail, zodat hij weet naar wie en wat hij moet opsturen. Deze optie is niet refundable en aanpasbaar. Wanneer iemand zijn inschrijving annuleert blijft dit bedrag wel bij de organisator.
Voorbeeld Sportevents: Etixx heeft 50 cycling introductie pakketen te koop. Sportevents heeft deze als optie aan 10 verschillende cycling events vastgemaakt. De stock is steeds gesynct over al de events. Bij een succesvolle bestelling krijgt Etixx een mail en sturen ze onmiddellijk het pakket op. Op het einde van elke maand factureert Etixx Sportevents voor de gedane sales van die maand, die je mooi in een overzichtje kan downloaden / bekijken.
Het is bewezen dat de sales van opties geΓ―ntegreerd in de inschrijving zelf het allerhoogst zijn omdat het geen extra moeite kost om bij te kopen.

βœ… MARKETING CONVERSIES – dankzij een ingebouwd conversie systeem kunnen we kijken hoeveel een mail, FB campagne of een banner op een website exact aan direct kliks en verkopen genereert. Meten is weten Genereer zo veel tracking links je maar wil en bekijk de lijst van mensen die via deze link zich registreerden.

βœ… REVIEW MODULE – Als het event achter de rug is kan er een mail worden gestuurd alle deelnemers met hun ranking, plaats en vraag om het event een score te geven tussen 1 en 10 met 1 veld voor opmerkingen / feedback. Ongeveer 30-40 % van de mensen geeft een score zodat dit steeds representatief is. Als organisator kan je de feedback meenemen naar de volgende editie van het event. Je beslist zelf of je de reviews zichtbaar maakt op het inschrijvingsformulier voor het volgende jaar of je deze feedback intern gaat houden.

βœ… RELEVANTE AFTERMAIL – Als een event is afgelopen kan je dankzij een filter een mail sturen ENKEL naar diegene die effectief hebben deelgenomen. Tevens kan je ook een mail sturen naar de mensen die NIET hebben deelgenomen met een kortingsvoucher of dergelijks. Zo vermijd je foute situaties dat je een bedankt dat je meedeed mail stuurt naar mensen die ziek niet aanwezig waren.

βœ… SHORTCODES – Organiseer je meerdere events kan je Als organisator kan je veelvuldig gebruikte teksten / afbeeldingen in een speciale shortcode zetten en die shortcode dan op de verschillende events gaan gebruiken. Zo hoef je later enkel de shortcode aan te passen en de veranderingen zijn zichtbaar op al jouw events. Dit vermijdt heel wat kopieer en plak werk

βœ… AUTO MAILS – Je kan een automatisch mail configuren waarbij je gebruikt maakt van variabelen zoals {firstname} etc die de deelnemer ontvangt bij inschrijving. Je kan dit per event configeren, maar ook per gemaakte keuze van alle opties.
Vb , je kan mail A sturen naar alle deelnemers van de sprint triathlon en mail B naar die van de long distance. Tevens kan je een 3de mail sturen als mensen bv een extra optie zoals VIP ticket hebben gekocht

βœ… SMS VERSTUREN – Heb je een dringende boodschap of wil je graag een persoonlijke sms versturen? Ook dat is met 1 klik naar alle deelnemers verstuurd!

βœ… AUTOMATISCHE REFUND – Als deelnemers zelf hun inschrijving annuleren kan je kiezen of ze terugbetaling ( waarde bepaal jij ) krijgen in online credits in hun account of dat ze het geld automatisch teruggestort krijgen op hun rekening of credit card. Jij kan ook via de backend jouw algemene voorwaarden makkelijk overrulen en zelf beslissen wie je een uitzondering geeft

βœ… EVENT REFUND - Organisatoren kunnen met 1 druk op de knop alle deelnemers terugbetalen in credits of cash geld op hun rekening in geval van annulering van het event. Je hoeft dus niet manueel iedereen via een overschrijving gaan terugbetalen.

βœ… LAST MINUTE MODULE – Via een API staat SQM in verbinding met onze uitslagen software van RaceResult. Deze wordt door ons geactiveerd op het moment dat de gepersonaliseerde nummers worden besteld, meestal 1 week voor het event. Inschrijven en online betalen kan dan nog tot de dag van het event zelf. Iedereen die inschrijft verschijnt direct in de uitslagenlijst en via de RaceResult Kiosk kan hier door het secretariaat in 5 seconden een nummer worden toegewezen. ( het eerste nummer beschikbaar uit de doos niet gepersonaliseerde nummmers ) Dus het uitdelen van de last minutes gaat razendsnel.

βœ… CASH MODULE – De wordt meestal samen met de last minute module gebruikt. Als je deze activeert, dan kunnen mensen gratis inschrijven en krijgen ze een automatische mail met instructies en het bedrag dat ze ter plaatse cash moeten betalen. Soms heeft een organisator wat nood aan cash geld….

βœ… DONATIE MODULE – activeer de donatie module zodat deelnemers aan jouw event al dan niet verplicht een eigen persoonlijke donatie pagina kunnen aanmaken. Deze pagina kunnen ze delen met vrienden en familie, zodat deze door middel van een donatie jou kunnen aanmoedigen. Jouw perfecte fundraiser event!

❌ Volle mailbox – In de mailbox van jullie event komen geen mails meer binnen over wijzigingen of annuleringen van deelnemers. Deelnemers hebben volledige controle over de inschrijving zover jullie dit willen.
Zo kunnen jullie volledig focussen op het evenement!