Ik wil mijn inschrijving annuleren

Hoeveel credits/geld je terugkrijgt hangt af van de annulatievoorwaarden van de organisatie!

Een annulering kan je zelf regelen via jouw account. 

3 mogelijkheden (afhankelijk van de organisatie) 

1. Annuleren en credits retour
Deze credits zijn een jaar geldig en kan je gebruiken voor een inschrijving voor een evenement van dezelfde organisator (of alle events op onze kalender, afhankelijk van organisatie).

2. Annuleren en geld retour
Deze optie is enkel mogelijk als de organisatie hier toestemming voor heeft gegeven.
U krijgt (een gedeelte) van het inschrijfgeld retour op de rekening waarmee betaald is. Hier wordt wel of niet een verwerkingskost voor gevraagd (de organisatie kan deze kosten op zich nemen).

3. Annuleren met ACTI+ verzekering
Dit is afhankelijk of de organisatie deze optie heeft ingesteld bij het evenement.

Hieronder staat in een paar stappen beschreven hoe je jouw inschrijving voor een event kan annuleren. 

STAP 1

Log in bij je SQM Time Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’.

STAP 2

Klik achter de inschrijving die je wil annuleren op het oogje icoon (“bekijk”).

STAP 3

Klik hier op het rode kruisje om jouw inschrijving te annuleren, je krijgt nu in een popup te zien wat er gebeurt als je annuleert (hoeveel credits/geld je terugkrijgt). Hoeveel je terugkrijgt hangt ook af van het feit of je een ACTI+ verzekering hebt genomen of niet.

ACTI+ verzekering is niet bij alle organisatie ingesteld, dit is afhankelijk wat de organisatie heeft ingesteld.

STAP 4 ZONDER ACTI+

In de popup zie je of en hoeveel credits je terugkrijgt. Je bevestigt je annulering door te klikken op ‘Annuleer inschrijving’.

Je ontvangt een bevestigingsmail van de annulering en indien van toepassing worden er credits bijgeschreven op jouw account. De credits zijn een jaar geldig en te gebruiken voor alle evenementen van dezelfde organisator als het event dat je net annuleerde. Hoe je de credits juist kan gebruiken kan je in een ander topic lezen.

STAP 4 MET ACTI+

Als je een ACTI+ annulatie verzekering hebt genomen bij inschrijving dan krijg je onderstaande popup te zien.

Als je een geldig doktersattest hebt dan kan je dit hier opladen en vervolgens op “Annuleer Inschrijving” klikken. Je verzoek wordt dan doorgestuurd naar een beheerder en hij/zij zal dit zo snel mogelijk behandelen. Je ontvangt een email waarin staat of je verzoek wordt geaccepteerd of afgewezen.

Heb je geen geldig doktersattest dan klik je op “Annuleer Inschrijving” en vervolgens op “Annuleer Inschrijving zonder medisch attest”. De gewone annulatievoorwaarden zijn dan van toepassing en conform hiermee zal je credits ontvangen op je account.


Keywords: ongedaan maken – verwijderen – terugbetaling – cancel – wegdoen – uitschrijven – niet meedoen – registratie teniet doen –  boeking overzetten – annulering – compensatie – Acti+


Dit heeft je niet geholpen ? klik dan hier voor een nieuwe zoekactie of om ons te contacteren