Credits – geld terug

Verkregen credits door annulatie of een aanpassing van de opties zijn 1 jaar geldig. Je kunt de credits inzetten voor weer een nieuwe inschrijving binnen het platform.
Mocht je te weinig credits hebben om de gehele inschrijving te betalen dan dien je het resterende bedrag nog te betalen via online-betaling.


Wat is mijn credit status? #

STAP 1

Log in bij SQM Time, klik onder Mijn account op ‘Home’. 

Klik daarna op ‘Balans Credits’:

STAP 2
Door op “Balans Credits” te klikken kan je zien hoeveel credits je hebt, bij welke organisatie(s) deze gebruikt kunnen worden en hoe lang ze geldig zijn. Je ziet ook telkens wanneer je de credits hebt gekregen en waarom.


Hoe kan ik mijn credits inzetten bij een inschrijving? #

STAP 1
Om je credits te gebruiken voor een inschrijving ga je naar het evenement waar je voor wilt inschrijven.

STAP 2
Volg de verschillende stappen van een inschrijving zoals je dat normaal zou doen tot en met het klikken op “Afrekenen”.

STAP 3
Nadat je op afrekenen geklikt hebt kom je in onderstaand scherm. Hier kan je het vakje aanklikken om credits te gebruiken. Indien je voldoende credits hebt voor een volledige inschrijving vervallen de kosten en ook de verwerkingskosten. Heb je maar credits voor een deel van de inschrijving, dan zal het restant nog afgerekend moeten worden. Het totaalbedrag dat nog te betalen is zal zich automatisch aanpassen.
LET OP: sommige credits zijn enkel te gebruiken binnen een bepaalde organisatie (en dus niet over alle events op de kalender)

STAP 4

Na je de credits hebt ingewisseld klik je op “Bevestig Order”. Indien er nog een deel betaald moet worden, kan je dat nu doen. Daarna is de inschrijving voltooid en zul je een bevestigingsmail ontvangen (controleer ongewenste mail indien je deze niet ontvangt).


Credits verdienen / Affiliate programma #

Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting.
STAP 1
Klik op de blauwe knop (naast de groene afrekenen knop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door.

STAP 2
Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt.

STAP 3
Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!

LET OP: het is per organisatie verschillend of ze hier gebruik van maken.


Credits uitbetalen #

Het is niet mogelijk om credits te laten uitbetalen.
Je kunt er iemand een plezier mee doen door iemand anders in te schrijven voor een evenement via jouw account met jouw credits.


Keywords: reductie – krediet – credit – credits – uitbetalen – retour


Dit heeft je niet geholpen ? klik dan hier voor een nieuwe zoekactie of om ons te contacteren