Ik wil mijn inschrijving annuleren – krijg ik geld terug

Een annulering kan je zelf regelen via jouw SQM account. 

Er zijn 2 mogelijkheden

1. Annuleren zonder ACTI+ verzekering tot 3 weken voor event
Je hebt bij jouw inschrijving niet gekozen om de optie annulering verzekering ACTI+ bij te nemen, wat wil zeggen dat je kan annuleren tot 3 weken voor het event en als je dit doet je 50% terugkrijgt onder de vorm van een voucher of “online credits“. Deze credits zijn een jaar geldig en kan je gebruiken voor een inschrijving voor een evenement van Sportevents voor jezelf of iemand anders. Annuleer je minder dan 3 weken voor het event is er geen tegemoetkoming. De credits kunnen NIET uitbetaald worden op jouw rekening en we maken hiervoor geen uitzonderingen

TIP – Je hebt geen ACTI+ genomen en je bevindt zich op minder dan 3 weken voor het event ? dan kan je jouw inschrijving nog aan iemand anders gratis toewijzen of zelfs verkopen via ons systeem.

2. Annuleren met ACTI+ verzekering tot 24u voor het event
Heb je een Acti+ Verzekering bijgekocht dan kan je annuleren tot 24u voor het event maar enkel door het opladen van een geldig doktersbewijs. Je ontvangt dan 100% van je inschrijvingsbedrag onder de vorm van een voucher of “online credits“. Deze credits zijn een jaar geldig en kan je gebruiken voor een inschrijving voor een evenement van Sportevents voor jezelf of iemand anders. De credits kunnen NIET uitbetaald worden op jouw rekening en we maken hiervoor geen uitzonderingen.

Hieronder staat in een paar stappen beschreven hoe je jouw inschrijving voor een event kan annuleren. 

STAP 1

Log in bij je SQM Time Account en klik op ‘Mijn Inschrijvingen’.

STAP 2

Klik achter de inschrijving die je wil annuleren op het oogje icoon (“bekijk”). Mogelijk moet je eerst het vorige jaar selecteren als je inschrijving van vorig kalenderjaar dateert.

STAP 3

Klik hier op het rode kruisje om jouw inschrijving te annuleren, je krijgt nu in een popup te zien wat er gebeurt als je annuleert (hoeveel credits/geld je terugkrijgt). Hoeveel je terugkrijgt hangt ook af van het feit of je een ACTI+ verzekering hebt genomen of niet.

Als je een geldig doktersattest hebt dan kan je dit hier opladen en vervolgens op “Annuleer Inschrijving” klikken. Je verzoek wordt dan doorgestuurd naar een beheerder en hij/zij zal dit zo snel mogelijk behandelen. Je ontvangt een email waarin staat of je verzoek wordt geaccepteerd of afgewezen.

Heb je geen geldig doktersattest dan klik je op “Annuleer Inschrijving” en vervolgens op “Annuleer Inschrijving zonder medisch attest”. De gewone annulatievoorwaarden zijn dan van toepassing en conform hiermee zal je credits ontvangen op je account.


De Acti+ annulatie verzekering

Alle details en wat er wel en niet wordt vergoed kan u  hier  raadplegen in de voorwaarden.

Heb je de ACTI+ verzekering genomen en wens je er gebruik van te maken? Dat kan op volgende manier:

  1. Log in en zo snel mogelijk nadat je van de omstandigheden die naar jouw verzoek tot Restitutie geleid kunnen hebben op de hoogte was, ten laatste 2 dagen VOOR gereserveerde evenement
  2. Aan te leveren / op te laden:
    • een doktersverklaring wanneer je verzoek tot restitutie vanwege een verwonding of ziekte is, of 
    • een overlijdensverklaring wanneer je verzoek tot restitutie vanwege een overlijden is; 
    • een bewijs van overplaatsing (militair)

Zonder het opladen van de benodigde documenten is uw annotatie NIET geldig. Bewijsstukken die ons bereiken via mail of andere manieren zijn nooit geldig. Bewijstukken die ons laattijdig bereiken zij helaas ook niet geldig.


Keywords: ongedaan maken – verwijderen – terugbetaling – cancel – wegdoen – uitschrijven – niet meedoen – registratie teniet doen –  boeking overzetten – annulering – compensatie – Acti+ – geld terug – terugbetalen – credits – geld op rekening –


Dit heeft je niet geholpen ? klik dan hier voor een nieuwe zoekactie of om ons te contacteren