Account aanmaken, aanpassen of verwijderen

Account aanmaken #

Proficiat ! Je staat op punt om je voor de eerste keer in te schrijven voor een evenement of een lidmaatschap af te sluiten. Dat betekent dat je een eenmalig een SQM Time account moet aanmaken. In dat account wordt alles wat je op SQM Time doet bewaard. Bovendien kan je via je account ook zelf je inschrijvingen aanpassen, annuleren, doorgeven, … . Hieronder vind je hoe je een account aanmaakt:

STAP 1

Ga naar de pagina “account aanmaken” op SQM Time. Je vindt deze pagina steeds via de link “account aanmaken” bovenaan op elke pagina. Of als je een inschrijving voor een event doet, kom je ook op de inlog pagina waar je je kan registreren als nieuwe klant.

STAP 2

Vul al de gevraagde gegevens in (velden met een * zijn verplicht) en kies een wachtwoord. Vink onderaan het vakje “privacy policy” aan en druk op “opslaan”.

STAP 3

Klaar! Je account is aangemaakt. Je zal ook een bevestigingsmail ontvangen. Vanaf nu kan je met jouw emailadres en paswoord inloggen en inschrijvingen doen. Alle latere wijzigingen zoals bijvoorbeeld ander adres, kan je helemaal zelf aanpassen in je account.

Let op:
Het aanmaken van een account betekent dus niet dat je ingeschreven bent voor een evenement. 


Mijn account gegevens aanpassen #

Wil je je persoonlijke gegevens aanpassen? Dit kan je helemaal zelf in jouw account :

LET OP: Een account bij SQM Time is persoonsgebonden. Dit betekend dat je bijvoorbeeld niet je naam kunt aanpassen. Dit om te voorkomen dat mensen een account aanpassen naar een volledig ander persoon.
De gegevens passen zich namelijk aan bij alle events waarbij je bent ingeschreven.

Heb je een foutje gemaakt in je naam of geboortedatum?
Mail naar support@sqmtime.com met daarin uw foutieve naam en/of geboortedatum en de juiste naam en/of geboortedatum

Adres gegevens etc kunt u zelf aanpassen:

  1. Log in.
  2. Ga naar “Mijn account“.
  3. Klik op “Home“.
  4. Klik op “Wijzig gegevens“.
  5. Wijzig/vervolledig je gegevens en klik op “opslaan” onderaan de pagina.

Hoe verwijder ik mijn account #

Gebruik deze optie als u al uw persoonlijke gegevens en andere data wil verwijderen van deze website. Denk eraan dat deze actie uw account verwijdert, u zal er dus geen toegang meer tot hebben en kan er ook geen gebruik meer van maken

  1. Ga naar “Mijn account”
  2. Klik op “GDPR” 
  3. Klik op “aanvraag verwijdering persoonlijke gegevens“.

Fout mailadres ingegeven #

Een juist emailadres is belangrijk voor het ontvangen van bevestigingsmails, race briefings, … . Merk je dat het opgegeven emailadres fout is na je registratie?

Je schreef jezelf in? 

Log in op SQMTime.com met je foutief opgegeven email adres. Ga naar Mijn Account > Home > Wijzig Gegevens en pas daar je email adres aan en klik op Opslaan. Je kan vanaf nu inloggen op SQM Time met je aangepast email adres.

Je gaf een foutief email adres in voor iemand die je inschreef via jouw account?

Log in op SQM Time en ga naar Mijn Account > Mijn Inschrijvingen > kies het juiste event en klik op het icoontje achter de naam van de deelnemer om het email adres aan te passen. De persoon die je inschreef krijgt nu de bevestigingsemail opnieuw toegestuurd.


Keywords : wijzigen – verwijderen – verkeerd – informatie – persoonlijke gegevens – veranderen – adres – mail – mailadres – fout – verkeerd mail adres


Dit heeft je niet geholpen ? klik dan hier voor een nieuwe zoekactie of om ons te contacteren