- HELPCENTER | CONTACT

Dankzij het helpcenter en slimme zoekfunctie van SQM Time hieronder vind je alle antwoorden op jouw vragen aangaande inschrijven, annuleren , inschrijving aanpassen etc.. van events van trailrun.be , walking.be , grandballon.eu en de Etixx triathlon series van www.sportevents.eu hier terug.

Zoek op onderwerp, keywords of stel je vraag en je zal het antwoord zelf vinden in ons helpcenter. De snelste manier naar de oplossing van jouw probleem! Vind je het antwoord niet contacteer ons

Alle Specifieke informatie over onze events ( starturen, parcoursen, etc… ) vind je NIET terug via deze zoekfunctie maar deze staan op de pagina / website van het event zelf.

version française


Je hebt het antwoord niet gevonden via de zoekfunctie ? Contacteer ons dan via support@sportevents.eu Gelieve het mail adres te gebruiken waarmee je gaat inschrijven of bent ingeschreven en in het onderwerp jouw volledige naam EN de naam van het event te vermelden.

Gemiddeld mag je een antwoord van ons verwachten binnen de 24 tot 48u en dit tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00